Zaalverhuur speeltuin de Vuurklip

Bij speeltuin de Vuurklip is het mogelijk om onze zaal te verhuren voor kinderfeestjes, babyshowers of Gender revealparty.

We hebben 1 zaal, waar ongeveer 70 mensen in kunnen. Eindtijd zaterdag is 21:00u en zondag 20:00u. DJ en bandjes mogen niet, we hebben een geluidsinstallatie waar jullie gebruik van kunnen maken. Ook is het schenken van alcohol niet toegestaan, daar wij een speeltuinvereniging zijn en midden in de wijk zitten. 

U kunt gebruik maken van de keuken. Deze beschikt over een koelkast, magnetron en een oven.

Alleen de zaterdagen en zondagen zijn daarvoor beschikbaar. Voor de zaterdagen moet u rekening houden dat de speeltuin op de dag open kan zijn voor onze leden in de buurt. Zij mogen dan geen gebruik maken voor het zaaltje, maar jullie zijn wel vrij om gebruik te maken van de speeltuin. Op de zondagen is de speeltuin wel gesloten voor buitenaf en is het geheel privé voor uw gelegenheid.

Met het verhuren moet u rekeninghouden dat u versiertijd en opruimtijd mee moet boeken.

De reservering is bevestigd op het moment dat er een contante aanbetaling is gedaan van de helft van de gehuurde tijd + borg + schoonmaakkosten. Het restant moet binnen 2 weken voor aanvang van het feest voldaan zijn, ook in contanten. 

Voor meer informatie of afspraak bezichtiging speeltuin kunt u het beste op dinsdag of donderdag bellen naar 010-4865580. Binnenkort zijn we weer per mobiel bereikbaar.