Speeltuin de Vuurklip gaat digitaal

We hebben al Facebook, maar merkten dat het vanwege de steeds wisselende maatregelen, dat het moeilijk was om onze wijk goed te kunnen benaderen.

We houden natuurlijk rekening met alle leeftijden en willen ook kijken wat het beste werkt voor iedereen. Vooral merken we bij het aanmelden voor onze activiteiten, dat we meer willen communiceren en informatie navragen als dat nodig is.

Ons ledenbestand laten groeien is natuurlijk ook een mooi doel voor 2022. Ook het organiseren van kleine activiteiten voor jong en oud tussen de grote thema activiteiten door.

Schrijf je vooral in voor onze nieuwsbrief, daar houden we ook iedereen op de hoogte.

Als we ons bereik kunnen vergroten, denken we zelfs aan andere manieren om onze wijk nog beter te bereiken. Denk aan flyers, een buurtkrant en/of berichten in de lokale krant. Alles om onze wijk en buurtwijken met elkaar te verbinden!

We zijn een vereniging en natuurlijk afhankelijk van de gemeente, subsidies en ledengelden. Uiteraard doen we er alles aan om met de middelen die we hebben het erg leuk te houden voor iedereen. We zijn er voor elkaar en gezelligheid. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

993155

Dit vind je misschien ook leuk...