Sinterklaas 2021 bij Speeltuin de Vuurklip

4 december hebben we weer een Sinterklaasfeest gehouden in speeltuin de Vuurklip. Vanaf half 5 waren de kinderen welkom, en kregen zij een bordje met lekkers en wat te drinken. De ouders die aanwezig waren, zaten volgens coronamaatregelen netjes 1,5 meter van elkaar met mondkapje op. Zij werden voorzien van koffie/thee en wat lekkers.

Na het eten werd het steeds spannender. De kinderen werden ongeduldig, omdat het maar duurde en duurde voordat Sinterklaas langskwam. Het was immers nog geen 6 uur. De muziek werd harder gezet en er werd een heuse Pietendisco gehouden. Door de kinderen even lekker te laten bewegen, gek te doen, werden zij enthousiast en ging de tijd een stuk sneller. De tijd naderde, Sinterklaas kwam binnen en de kinderen begonnen keihard te zingen!

Wat een leuke sfeer en gezelligheid was er in het uur dat de Sint de kinderen verwende met cadeautjes. De kinderen hadden tussendoor nog wat pepernoten gekregen en luisterden aandachtig tot zij hun naam hoorden. De uitspraken zijn altijd een uitdaging voor de Sint en dubbele namen maken het altijd extra spannend. Er werden leuke foto’s gemaakt en de kinderen hebben voldaan de Sint uitgezongen. Met nog een klein presentje van het bestuur gingen zij om 19u voldaan naar huis. Een geslaagde avond al zeggen wij het zelf!

Een kleine impressie in ons filmpje hieronder van deze gezellige avond! Tot volgend jaar, dank u Sinterklaasje!

Dit vind je misschien ook leuk...